Iloisia uutisia progen ystäville – Wigwamin 50-vuotisjuhlakiertue saapuu syksyllä myös Ouluun ja Jyväskylään

Wigwam-keikkoja lisää syksyllä, mikäs sen parempaa!

27.07.2018

Wigwamin 50-vuotista taivalta juhlistetaan tulevana syksynä konserttisalikiertueella. Juhlakiertue kattaa kaiken kaikkiaan viisi kaupunkia ja konsertteja koetaan syksyllä Oulun ja Jyväskylän lisäksi Helsingin Kulttuuritalossa, Tampere-talossa ja Turun Logomossa.

Helsingin ensimmäinen konsertti myytiin loppuun ennätysajassa, mistä johtuen Helsinkiin on julkaistu lisäkonsertti, joka avaa kiertueen Kulttuuritalossa keskiviikkona 26. syyskuuta. Oulussa yhtye nähdään 3. lokakuuta Madetoja Salissa ja seuraavana päivänä Jyväskylän Lutakossa.

Juhlakonserttien kokoonpano koostuu Wigwamin entisistä jäsenistä ja huippumuusikoista, kuten Jukka Gustavson, Jim Pembroke, Rekku Rechardt, Esa Kotilainen, Pave Maijanen ja Jan Noponen. Juhlakiertueella esiintyy myös vierailevia Wigwam-taustan jakavia huippumuusikoita, kuten Pedro Hietanen ja Mikko Rintanen.

Aikaisemmin kesällä julkaistiin, että kiertueella esiintyy Wigwam Experience -niminen yhtyeen entisistä jäsenistä koostuva kokoonpano. Laulaja Jim Pembroken mukaantulo muutti kuitenkin asetelmaa niin, että kyseessä ei enää ole yhtyeen entisistä jäsenistä koostuva Wigwam Experience -kokoonpano, vaan ehta Wigwam-yhtyeen 50-vuotisjuhlakokoonpano.

Lisää luettavaa