Ilosaarirock julkisti ensimmäiset artistit – kesällä Joensuussa nähdään Nightwish, Action Bronson ja Gogol Bordello

Ilosaarirock tiedottaa ensimmäisistä artisteistaan ja nyt on luvassa vähän jokaiselle jotakin.

28.11.2017

Kesällä 13.-15.7. Joensuussa nähdään ainakin Nightwish, Gogol Bordello ja Action Bronson, paljasti Ilosaarirock tänään. Luvassa on siis jokaiselle jotakin.

Nightwish on viimeksi nähty Ilosaarirockissa vuonna 2013. Kesän keikasta kerrotaan näin:

”Nightwish soittaa Decades-maailmankiertueellaan vanhempaa ja harvinaisempaa materiaalia uudelleen sovitettuna, joten luvassa on herkkua bändin faneille.”

Gogol Bordello -yhtye luonnehtii itse musiikkiaan ”gupsypunkiksi” ja meno yhtyeen keikoilla on siitä villeimmästä päästä:

”Karismaattista Gogol Bordelloa on luonnehdittu yhdeksi maailman parhaimmista live-esiintyjistä. Superenerginen yhtye yhdistelee musiikissaan folkia, punkia ja mustalaismusiikkia ja laajentaa perinteistä bändisoundia muun muassa haitarilla ja viululla.”

Action Bronson on taas ilmeisesti hyvinkin paljon Suomesta pitävä räppäri, etenkin kun kokkinakin tunnetun new yorkilaisen Twin Peugeots -kappaleesta löytyy viittaus Helsinkiin. Räppärin lavakarisman ja tilannetajun kun tuntee, niin eiköhän Helsinki vaihdu mahdollisen tilaisuuden tullen Joensuuksi. Vanhan liiton räpin nimeen vannova artisti julkaisi uuden levyn alkuvuodesta ja ei suuri ihme olisi, vaikka uutta materiaalia ilmestyisi vielä ennen Joensuun keikkaa.

Lisätietoa lipuista ja muista oleellisista Ilosaarirock-asioista löydät parhaiten täältä.

Lisää luettavaa