Imagine Dragons viimeistelee kuolemaa ja sen jälkeistä prosessia käsittelevän konseptin uudella albumillaan

Levyn taustajoukkoihin kuuluu huipputuottaja Rick Rubin.

Poprock-yhtye Imagine Dragons julkaisi uuden, kuudennen studioalbuminsa perjantaina. Mercury – Act 2 on nimensä mukaisesti jatko-osa viime syksynä ilmestyneelle Mercury – Act 1 -levylle.

”Act 1 käsittelee kuoleman välittömyyttä. Miltä se kuulostaa? Miltä se tuntuu? Act 2 keskittyy prosessiin, joka tulee sen jälkeen. Miten siitä voi selviytyä, herätä ja jatkaa eteenpäin”, yhtyeen keulahahmo Dan Reynolds kertoo tiedotteessa.

Menetystä, surua ja elämää käsittelevän albumin tuotanto on sisarlevynsä tapaan tuottajasuuruus Rick Rubinin käsialaa. Albumilla on 18 kappaletta ja mittaa lähes tunnin verran. Siltä on julkaistu ennestään kaksi singleä musiikkivideoineen: Sharks ja Bones.

Imagine Dragons on 2010-luvun parhaiten myynyt rockyhtye. Bändi on voittanut kymmeniä musiikkialan palkintoja mukaanlukien yhden Grammyn, ja sen levyt ovat myyneet Suomessakin vähintään platinaa. Etenkin Believer- ja Radioactive-hiteistään tunnettu yhtye on esiintynyt Suomessa kolmesti, viimeksi Ilosaarirockissa vuonna 2017.

Kuuntele levy alta. Spotifyssä albumit on liitetty yhteen yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, eli uusi levy alkaa kappaleesta Bones.

YouTube video

Lisää luettavaa