Indiepop-duo Oh Wonder julkaisi toisen kappaleen poikkeusajan projektiltaan

Kappale on saanut inspiraationsa vallitsevista poikkeuksellisista olosuhteista.

19.04.2020

Brittiläinen indiepop-duo Oh Wonder julkaisi perjantaina uuden Keep on Dancing -kappaleen, joka on samalla toinen kappale yhtyeen poikkeusajan oloissa työstämältä projektilta Home Tapes. 

”Tänä poikkeuksellisena hämmennyksen ja yksinäisyyden aikana halusimme tehdä osamme ja tarjota jotain helpotusta ainoalla tavalla, jonka osaamme. Palaamme bändimme juurille ja olemme aloittaneet projektin nimeltä Home Tapes, jonka tiimoilta jaamme säännölliseen tahtiin uutta musiikkia maailmalle. Vaikka emme voi luottaa nyt niihin asioihin, joita olemme tottuneet pitämään varmoina ja itsestäänselvinä, ainakin meillä on yhä musiikki. Toivomme, että nämä kappaleet voivat tuoda jotain turvaa, lohtua ja seuraa niille, jotka sitä tarvitsevat”, yhtye kommentoi tiedotteessa.

Uusi Keep on Dancing -kappale sai inspiraationsa siitä, kun Josephine Vander Gucht, toinen duon jäsenistä, joutui koronaviruksen vuoksi perumaan syntymäpäiväjuhlansa. Voit kuunnella kappaleen uutisen lopusta.

Projektiin liittyen duo on julkaissut aiemmin kappaleen Lonely Star, jonka fanien avustuksella kootun musiikkivideon voit katsoa myös uutisen lopusta.

Oh Wonder muusikkopariskunta Josephine Vander Guchtin ja Anthony Westin muodostama duo, joka aloitti musiikin tekemisen yhdessä vuonna 2014. Alun perin tavoitteena oli tehdä kappaleita muille artisteille, mutta kappaleiden saaman suosion myötä he aloittivatkin keikkailun duona itse.

Yhtye on julkaissut yhteensä kolme studioalbumia, joista viimeisin on helmikuussa julkaistu No One Else Can Wear Your Crown helmikuussa 2020.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa