Innostuneen vastaanoton saanut Cobain-dokkari Suomessakin elokuvateattereihin

31.03.2015

Uusi Nirvanan Kurt Cobainista kertova, Cobain: Montage of Heck -niminen dokumentti saa huhtikuussa ensi-illan myös Suomen elokuvateattereissa. Sen on ohjannut Brett Morgen yhteistyössä grunge-legendan perheen ja lähipiirin kanssa. Dokumentissa nähdään ja kuullaan ensi kertaa materiaalia Cobainin perhearkistoista, päiväkirjoista ja demonauhoista.

Montage of Heck on saanut sangen myönteisen vastaanoton kriitikoilta. Muun muassa Rolling Stonen, NME:n ja Consequnce of Soundin kriitikot ovat antaneet dokumentille kiitosta.

”Dokumentin myötä fanit näkevät asioita, joita eivät aikaisemmin legendasta tienneet ja samalla myös äskettäin Cobainin musiikin löytäneet tulevat kokemaan, mikä tekee legendasta sen ikonin, joka hän edelleen on 20 vuotta kuolemansa jälkeen”, sanoo levitysyhtiö StoryHill Oyn Kajtsu Itämäki tiedotteessaan. Vain muutama näytös on tiedossa, joista ensimmäiset ovat torstaina 23.4.2015. Lipunmyynti starttaa huomenna 1.4.2015 elokuvateattereissa ja verkkokaupoissa.

Esityspaikkakuntia ovat: Espoo, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Vantaa.

Lisää luettavaa