Instagramista suosioon ponnahtanut Benjamin tekee nyt musiikkia, jossa on rehellisesti oma itsensä – ”Sä oot syy miks mä jouduin terapiaan”

Benjamin julkaisee syksyllä suomenkielisen albumin.

Benjamin pamahti suursuosioon Instagramista ja päätyi pikkuhiljaa artistin uralle. Ensisingle Underdogs julkaistiin 2014. Vuonna 2018 Benjamin vaihtoi kielen suomeen ja sen jälkeen jälki on ollut vakuuttavan uskottavaa.

Uskottavuus johtunee siitä, että Benjamin kertoo kappaleilla henkilökohtaisia tarinoita, ei fiktiota. Esimerkiksi Kaksi kotia -kappaleella laulettiin avioerosta.

Uusin single on nimeltäänWWW. Benjaminin suomenkielisiltä biiseiltä tuttu melankolisuus on häivyttynyt poppirytmien myötä sävellyksistä, mutta itsetutkistelua kuullaan edelleen.

Kappaleella Benjamin laulaa ongelmista joita joutui käsittelemään, samalla kun julkisuus kasvoi kasvamistaan. WWW on avoin tilitys somejulkisuudesta, joka antoi, mutta myös otti. Kertosäkeessä lauletaan aiheesta näin.

”Rakas WWW, ilman sua mun pihal ei ois BMW. Rakas WWW, ilman sua mä en ois päässy teeveeseen. Ja rakas WWW, sä oot syy miks mä jouduin terapiaan.”

WWW on ensimmäinen julkaisu syksyllä ilmestyvältä suomenkieliseltä albumilta.