Internet-nero väsäsi hittikappaleesta niin hienon version, että se saa hämmästelemään ja bilettämään samaan aikaan

Jos tämän soidessa ei mene volat kaakkoon, niin vähintään koilliseen.

06.01.2018

Twitterissä, Bandcampissa ja Soundcloudissa vaikuttava Amorphous tekee nerokkaita mashupeja, joissa luotetaan määrän sijasta laatuun ja yleensä tämä laatu ei ole ö-mapin turaisuja, vaan a-luokan rykäisyjä.

Mashupeissa on siis ideana yhdistellä eri kappaleiden elementtejä, jolloin esimerkiksi kaksi kappaletta voi soida samaan aikaan ja luoda yhden aivan uuden kappaleen. Toki tässä tapauksessa soi useampi biisi käytännössä samaan aikaan. Tarkoituksena ei ole tehdä sekametelisoppaa, vaan jokin hienostuneempi musiikkikeitos.

Nyt Amorphous on säätänyt todella hienon Female Rap Megamixin Bruno Marsin Finesse-kappaleesta, josta julkaistiin tällä viikolla Beatles-tason haippia nauttivan Cardi B:n vierailulla viritetty versio. Aiheesta voit lukea lisää täällä.

Cardi B toi jo yksinään tarvittavaa potkua Finesse-kappaleeseen, mutta tämä remix nostaa vaihteen aivan uusille pykälille. Mashupissa kuullaan Cardi B:n lisäksi Nicki Minajin, Queen Latifahin, Foxy Brownin, Missy Elliot, Left-Eyen, Lil’ Kimin ja Lauryn Hillin räppejä. Nyt vain voi toivoa ja kuvitella tilanteen, jossa tämä olisi aito ja alkuperäinen kappale.

Lisää Amorphouksen meininkejä voit tarkkailla vaikka täällä.

Lisää luettavaa