Intiaanikesä julkaisi toisen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan

Albumi julkaistaan tänä keväänä.

Universal Music

Intiaanikesä julkaisi perjantaina uuden singlen Keltaista, joka on toinen singlejulkaisu yhtyeen huhtikuussa ilmestyvältä debyyttialbumilta. Albumilta on julkaistu aiemmin singlenä kappale Satakieli. Molemmat singlet voit kuunnella uutisen lopusta.

Keltaista kuvaa kaipuuta unohtumattomaan kesäpäivään. Intiaanikesän solisti Johannes K kuvailee kappaleen syntyä seuraavasti:

“Jotkut laulut ovat kovin vaikeita sanoittaa. Jotkut taas valuvat itsestään ruutupaperille. Minä en elä välimaastoissa. Tämän singlemme sanat syntyivät helposti, kun päätin kehystää sen aikaisen rakkauteni kanssa koetun pyöräretken kirjaimiksi paperille. Sanamuodot ehkä vaihtuivat jossain vaiheessa, mutta tarina soi äänittellä yhtä kirkkaasti, kuin ensiesityksensä aikoihin.”

Intiaanikesä on laulaja-lauluntekijä Johannes K:n ja kitaristi/tuottaja Tapio Heinilän muodostama duo. Keikoilla Intiaanikesä esiintyy neljän hengen voimin. Yhtyeen tunnetuin kappale on debyyttisingle Neiti Kesäheinä, joka on julkaistu vuonna 2017. Kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 3,5 miljoonaa kertaa.

Tulevan albumin levyjulkkarikeikka pidetään Helsingissä Semifinalissa lauantaina 25. huhtikuuta.