Jamie xx julkaisi uutta musiikkia kahden vuoden tauon jälkeen – biisin voi kuulla kesällä Flow-festivaalilla

The xx -yhtyeestä tuttu mies työstää toista sooloalbumiaan.

13.04.2022

Elektronisen popin suunnannäyttäjä Jamie xx julkaisi tiistaina uutta musiikkia. Let’s Do It Again -niminen biisi on The xx -yhtyeestä soolouralle lähteneen lontoolaisartistin ensimmäinen uusi kappale kahteen vuoteen.

Tuottajanakin työskentelevä mies kehitteli kappaletta dj-settiensä aikana vuonna 2021. Biisi lukeutuu artistin tulevien keikkojen ohjelmaan, ja siitä povataan jo nyt Goshin, Loud Placesin ja Girlin kaltaista välitöntä liveklassikkoa.

”Let’s Do It Again on voittoisa paluubiisi ja ensimmäinen maistiainen siitä, mitä ensi vuoden aikana on tulossa. Kappale on täynnä jännitystä ja draamaa”, tiedotteessa kuvaillaan.

Työn alla oleva levy on seuraaja artistin vuonna 2015 ilmestyneelle ensialbumi In Colourille. Vaikka mies on julkaissut debyyttinsä jälkeen vain kaksi singleä tämä uusi kappale mukaan luettuna, ei hän ole jäänyt toimettomaksi. Pääbändinsä lisäksi tekemistä on riittänyt muun muassa elokuva- ja balettinäytösmusiikin parissa.

Flow-festivaalilla lauantaina 13. elokuuta esiintyvä Jamie xx on keikkaillut Suomessa entuudestaan kolmesti: Flowissa vuosina 2014 ja 2016, ja Helsingin Ääniwallissa syksyllä 2015.

Kuuntele uusi biisi ja tsekkaa lyriikkavideo alta:

Lisää luettavaa