Janne Tammisesta Nelonen Media Liven promoottori

Timo Isomäki jatkaa projektiluontoisissa tehtävissä kesän 2021 jälkeen.

Markus Paajala

Janne Tamminen on tunnettu muun muassa Endstandin solistina, Combat Rock Industry -levy-yhtiön pyörittäjänä, musiikin monitoimimiehenä ja lähiaikoina esimerkiksi Michael Monroen, HIM:in, Evelinan ja Haloo Helsinki! -yhtyeiden kiertuemanagerina.

Joulukuussa 2019 Tamminen siirtyi Hämeenlinnan Suistoklubin promoottoriksi. Nyt hän siirtyy Nelonen Media Liven leipiin.

Nelonen Media Liven tehtävissä Janne hoitaa niin RMJ:n, Tahko Juhannuksen, Iskelmä Festivaali Porin, Wanaja Festivalin, Suomipop Festivaali Oulun, Tikkurila Festivaalin kuin Solar Soundinkin promootiota.

Kokonaisuudessaan tiedote asiasta kuuluu näin:

”NML:n ohjelmasuunnittelu siirtyy osaksi Nelonen Median musiikkiosaston toimintaa, jota johtaa Nelonen Median musiikkijohtaja Mikko Koivusipilä. Nelonen Media Liven promoottorin tehtävissä jatkaa Timo Isomäki aina kesän 2021 yli. Kesän 2021 jälkeen Timo jatkaa toimintaansa ns. vapaana agenttina ja yhteistyö NML:n kanssa jatkuu projektiluontoisena.

Tähän muutokseen liittyen Nelonen Median musiikkiosastoa ja NML ohjelmaa vahvistetaan uudella promoottorilla, joka aloittaa tehtävässään heti.

Uutena NML:n promoottorina aloittaa Janne Tamminen, jolla on vahva ja monipuolinen kokemus musiikkialan eri tehtävistä ja rooleista.

Jannen vahva ja laaja kokemus alalta on varmasti eduksi myös uudessa roolissa Nelonen Media Liven promoottorina.”