Jenni Vartiaista voi ihmetellä ja kuunnella nyt myös elokuvateatterissa yhden illan ajan

Jenni valkokankaalla.

26.09.2019

Jenni Vartiaisen konserttielokuva Jenni Vartiainen areenalla esitetään elokuvateattereissa.

Jennin keikan voi nähdä elokuvateatterin kankaalla peräti 30. kaupungissa yhden päivän erikoisnäytöksessä 23. lokakuuta.

Konsertti kuvattiin loppuunmyydyllä Hartwall-areenalla marraskuussa 2018.

”Mulla oli pitkään haaveena vallata Hartwall-areena ja järjestää faneille jotain unohtumatonta. Valmisteluun meni yli vuosi. Se haastoi ja se antoi enemmän kuin osasin odottaakaan. Kaksi kuukautta ennen h-hetkeä näin joka yö keikasta unia, hioin yksityiskohtia ja kirjasin ne unisella käsialalla muistiin”, Vartiainen kertoo ja jatkaa:

”Olen valtavan onnellinen ja ylpeä lopputuloksesta. Kiitollinen siitä, että talo täyttyi ääriään myöten ja sain jaettua fanien kanssa mun tärkeimmän illan. Nyt voimme palata näihin hetkiin ja kokea kaiken uudestaan suurelta valkokankaalta.”

Näytökset 30 paikkakunnalla ke 23. lokakuuta: Espoo, Forssa, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Jämsä, Järvenpää, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Mikkeli, Oulu, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa sekä Varkaus.

Liput nyt myynnissä elokuvateattereissa.

Lisää luettavaa