Jennifer Lopez lahjoittaa miljoona dollaria hurrikaanin alle jääneen Puerto Ricon hyväksi – myös NY Yankees ja muita mukana kampanjassa

Hurrikaanit Irma ja Maria ovat tehneet valtavia tuhoja Väli-Amerikassa.

24.09.2017

Puerto Rico kärsi pahasti hurrikaani Irman ja Marian pyyhkäistyä maan läpi syyskuun alussa. Nyt näyttelijä-laulaja Jennifer Lopez ilmoitti, että lahjoittaa miljoona dollaria puertoricolaisten avuksi. Hänen vanhempansa olivat Puerto Ricosta kotoisin.

Lopez puhui lahjoituksesta lehdistötilaisuudessa New Yorkissa sunnuntaina. 

”Minä ja Alex Rodriguez, jotka olemme molemmat newyorkilaisia, käytämme kaikkia resurssejamme ja viihdemaailman ja urheilun suhteitamme kerätäksemme tukea Puerto Ricolle ja Karibialle. Työskentelemme asian parissa päivin ja öin”, hän sanoi.

Lopez aikoo etsiä yli 30 artistia ja urheilijaa auttamaan Karibian ja Meksikon tukemisessa. Ainakin New York Yankees ja Major League Baseball ovat jo mukana kampanjassa.

Lopez on pyytänyt lahjoituksia myös Instagramissa sivulle United for puerto rico. Tiedettävästi useat artistit ovat ryhtyneet lahjoittajiksi luonnonilmiöiden tuhojen vuoksi.

Hurrikaanit Irma ja Maria tekivät valtavia tuhoja etenkin Väli-Amerikassa. Puerto Ricossa miljoonat kotitaloudet olivat ilman sähköjä, ja valtava määrä infrastruktuuria tuhoutui. Myrskyt olivat alueen pahimmat lähes sataan vuoteen.

Lisää luettavaa