Joensuulainen kaupunginvaltuutettu pimahti naku-uintitempauksesta – aiemmin saanut raivarit Robinin hittibiistä ja Olavi Uusivirran homostelusta

Se on vaikeaa välillä.

Naku-uinnin maailmanennätys

Joensuun perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Marjatta Räty raivostui viikonlopun naku-uintitempauksesta Joensuun Ilosaarirockissa (asiasta lisää täällä), ja kirjoitti aiheesta Karjalainen-lehden mielipideosastolle tulikivenkatkuisen kirjoituksen.

Rädyn mielestä perhetapahtumassa eli rokkifestareilla tehty tempaus oli moraaliton ja merkki länsimaisen yhteiskunnan rappiosta. Hänen mielestään oli väärin uida nakuna, sillä vanhustenhoitokin kaipaa kipeästi apua.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Räty revittelee Karjalainen-lehden mielipideosastolla. Muutama kuukausi sitten hän oli sitä mieltä, että Robinin hittikappale Hula Hula oli moraaliton. Hän halusikin, että kappaleen esittäminen kaupungin alakoululaisten laulutapahtumassa olisi kielletty. Näin ei kuitenkaan tehty.

Vuonna 2014 Räty puolestaan kirjoitti samaisen Karjalaisen mielipideosastolla, miten Olavi Uusivirta olisi kehoittanut keikallaan yleisöä ”menemään huoraamaan ja suutelemaan toisiaan”. Uusivirta suuteli tuolloin Ilosaarirockin keikalla miespuolista bändikaveriaan, mikä oli Rädyn mielestä moraaliton temppu ja silkkaa rankkaa homostelua.

Vuonna 2014 Räty edusti vielä kristillisdemokraatteja. Nykyää hän heiluttaa ylpeänä perussuomalaisten sateenkaarilippua – anteeksi, jäsenkorttia.