Joensuulaisille valtava pettymys – suosittu Rock in the City -festivaali perutaan

Väliin jää Joensuu.

Joensuun Rock In The City -festivaali perutaan kesältä 2022.

Asiasta Joensuun Rock in the City kertoo pettyneenä Facebook-sivuillaan. Rock in the Cityn mukaan se ei saanut tapahtuma-aluetta vuokralle Joensuun kaupungilta. Tarkoitus oli järjestää Rock in the City Ilosaaressa 5.–6. päivä elokuuta.

”Olemme järjestäneet Rock In The City -festivaalin onnistuneesti Joensuun Sirkkalan puistossa jo kolmesti, aina elokuun alussa. Olisimme mielellämme tulleet kaupunkiin myös tänä vuonna, mutta nyt yllättäen emme saa sopivaa tapahtuma-aluetta vuokralle. Ilosaaren vuokraamisesta oli kaupungin kanssa tehty suullinen sopimus viime syyskuussa, mutta tämä lupaus kuitenkin suureksi yllätykseksemme peruttiin kaupungin taholta helmikuun lopussa. Olemme erittäin pettyneitä kaupungin päätökseen, meillä oli ohjelma ja markkinointi jo valmiina”, kertoi festivaaleja järjestävän RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala.

Rock in the City -tapahtumia nähdään ensi kesänä Kuopiossa, Vantaalla, Raumalla, Kouvolassa, Valkeakoskella, Oulussa, Rovaniemellä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Keravalla, Jyväskylässä ja Porissa.

Lisää luettavaa