Johan tätä on odotettukin: Töölön Ketterä julkaisee vihdoin debyyttialbuminsa

Mylly ilmestyy ensi viikon perjantaina.

05.03.2018

Töölön Ketterä julkaisi nimeään kantavan ja Ludoo-hitin sisältäneen esikois-ep:nsä keväällä 2016. Livenä useimmiten trioksi kasvanut grime-duo teki sitä seuranneena kesänä selvää jälkeä klubeista ja festivaalien pikkulavoista ja julkaisi vielä Kiska kiinni -singlen.

Tööläläisten vuosi 2016 päättyi Vestan vierailuun Valitsemaanne numeroon -singlellä. Siitä tuli muun muassa Radio Helsingin viime vuoden toiseksi soitetuin kappale. Suomigrime oli viimeistään sen myötä saatettu valtavirtaan.

Viime vuonna Töölön Ketterä julkaisi kolme singleä: Huolel feat. Kube, Kuplii feat. VG+ ja Renegade Master. Kierretyt festarilavat olivat pykälää edelliskesää suurempia, keikkoja riitti ja niistä puhuttiin.

Ketterän alkuvuosi on kulunut keikoilla ja kesän festariesiintymisiä julkistaessa. Provinssi, Ruisrock ja Blockfest ovat jo ohjelmistossa, mutta odotetusta debyyttialbumista ei ole kuulunut vielä mitään – ennen tätä iltaa!

PME:n talliin alusta asti kuulunut Töölön Ketterä julkaisee ensimmäisen albuminsa. Mylly-niminen levy ilmestyy perjantaina 16. maaliskuuta. Emme tiedä löytyykö albumilta aiemmin julkaistuja biisejä vai pelkkää uutta materiaalia, mutta jäämme odottamaan lisätietoja malttamattomina.

Lisää luettavaa