Joimme olutta ja katselimme kierrepotkuja videolta

Tyrantti julkaisi videon ja oluen.

https://www.youtube.com/watch?v=AXgbnrxC2EA

Tyrantti julkaisi eilen Kobra-singlen ja siitä kuvatun, kierrepotkuja sisältävän musiikkivideon (ks. yllä). Huomenna on vuorossa Kobraksi nimetty yhtyeen ja Coolhead-panimon yhteistyön tulos, New England IPA -tyyppinen olut.

Rumban toimitukseen kiikutettiin aamulla muutama tölkki kyseistä ohra- ja vehnämallasjuomaa. Perjantain kunniaksi avasimme niin ikään muutaman tölkin ja maistelimme ensitunnelmat.

New England IPAlle tyypillisesti Kobra on väriltään samea ja suuntuntumaltaan paksu, kermaisen täyteläinen ja pehmeä. Kobran ensipuraisu on hedelmäisen makea, mutta onneksi nopeasti löytyy sitruksista kirpeyttä ja hieman, mutta vain hieman katkeroa tasapainottamaan. Kobra on raikas ja helposti juotava kesäinen olut, mutta tukevan runkonsa ansiosta ei mikään litku.

Kuten kappaleessa lauletaan, ”kobra on janoinen”. Janoa pääsee sammuttamaan huomenna lauantaina 2.6., kun olut lanseerataan Tyrantin keikalla Coolheadin panimon terassilla Tuusulassa. Sinne on ilmainen bussikuljetus Helsingin Kalliosta, lisätietoja löytyy Facebookista.