”Jokaisella on oikeus päättää kehostaan sekä siitä miten ja milloin joku saa siihen koskea” – Anna Abreu ottaa kantaa tapetilla olevaan aiheeseen

Anna Abreu on nyt Abreu.

Anna Abreu julkaisee puolenyön jälkeen uuden singlensä Soo soo. Tekstin kerrotaan olevan jo vuoden vanha, mutta sanoma on varsin ajankohtainen.

”Biisin taustalla on tärkeä kela siitä, että meillä jokaisella on oikeus päättää kehostaan sekä siitä miten ja milloin joku saa siihen koskea”, Abreu kommentoi.

”Soo soo kuvastaa tosi paljon sitä kuka minä olen. Rakastan välillä härskimpääkin huumoria ja minulle harva asia on tabu. Haluan puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja niin, että tekstistä tulee minun persoona vahvasti esille.”

Biisi on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa heti vuorokauden vaihduttua.

Anna Abreu on myös vaihtanut taiteilijanimensä. Hän on tästä eteenpäin pelkkä Abreu. Perusteluiksi laulaja kertoo, että uusi artistinimi antaa vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä. Tämän uuden tulemisen kanssa Abreun työparina on ollut tuottaja Tido Nguyen.

”Minusta tuntui, että loin aiemmin alitajuisesti turhia sääntöjä ja raameja sille millaista musaa Anna Abreun kuuluu tehdä ja mistä Anna Abreu ’saa’ laulaa. Nimenvaihdos tuntuu uudelta lähtökohdalta kaikkeen tekemiseen.”

”Olen tarkastellut todella paljon sitä, millainen sisimmässäni olen. Prosessi ei ollut lyhyt eikä helppo, mutta nyt tuntuu, että voin seistä kaiken takana sataprosenttisesti enkä jännitä tai pelkää mitään. Olen tämän vuoden aikana löytänyt itsestäni uusia puolia artistina, ihmisenä ja kirjoittajana ja kehittynyt mielestäni enemmän kuin koskaan. Siitä haluan kiittää Tidoa ja muuta tiimiäni – on kunnia saada tehdä niin inspiroivien ihmisten kanssa musaa.”