Jonas Brothers inspiroitui 70-luvun rockista ja teki muun muassa vanhemmuutta käsittelevän albumin

Kolmikon tuore levy on nimeltään The Album.

13.05.2023

Helmikuussa Wings-singlellä paluun tehneen Jonas Brothersin kuudes studioalbumi on ilmestynyt. Ytimekkäästi The Album -nimeä kantavalta levyltä on julkaistu aiemmin myös Waffle House -single, joka on noussut radiosoittolistoille ympäri maailman.

The Albumin on tuottanut Jon Bellion, joka tunnetaan lukuisista hiteistään, joita hän on tehnyt muun muassa Justin Bieberille, Maroon 5:lle ja Halseylle. Hän on myös kirjoittanut kappaleita yhdessä Jonas Brothersin kanssa. Kolmikon mukaan tuottajalla oli suuri vaikutus siihen, millainen uudesta levystä tuli.

”Jon Bellionin kanssa työskentely laittoi meidät ajattelemaan musiikin tekemistä täysin uudella, luovalla tavalla ja löytämään artistiuudestamme ennenkokemattomia puolia. Näiden oivallusten myötä käynnistämme uuden luvun artistiurallamme, joka näkyy tällä albumilla”, yhtye kertoo tiedotteessa.

”Se matka, jonka olemme kulkeneet tätä albumia tehdessämme, on ollut ainutlaatuinen ja ikimuistettava kokemus ja vihdoin saamme jakaa kappaleet yleisön kanssa. Kiitos kuuluu upealle Jon Bellionille, joka saattoi tämän kokonaisuuden eloon. Olemme ylpeitä albumista ja toivomme kuulijoiden rakastavan levyä yhtä paljon kuin me!”

Albumin inspiraationa toimivat monet 70-luvun suuret nimet kuten Fleetwood Mac, BeeGees ja The Eagles. Sanoituspuolella yhtye käsittelee ensimmäistä kertaa muun muassa vanhemmuutta, sillä kaikista veljeskolmikon jäsenistä on tullut isä viime vuosien aikana.

Kuuntele levy alta.

Lisää luettavaa