”Jos et tiedä ketä Mauno Gang on, sä et ole ajantasalla” – Läpimurron kynnyksellä olevat räppärit ovat maan alla kuin myyrät

Näistä nimistä kuulet vielä.

12.08.2017

Turkulaisesta Mauno Gangista tutut NCO ja Rosvo julkaisivat yhteiskappaleen nimeltä Myyrä. Mitä ilmeisimmin kappale löytyy 14. elokuuta ilmestyvältä NCO:n Väsyttää-levyltä.

Myyrä on Caesar 100 -tuottajan biitillä varustettu tämän hetken moderneinta räppisoundia edustava kappale, jonka taso on Mauno Gangin jäsenten edesottamuksia seuranneille toki selvää jo etukäteen.

Biisillä räpätään työnteosta ja samalla räppärit esittelevät flow-variaatioitaan. Esimerksi Pysähdyn Hyppään Pois Autost -kappaleella kuullaan aivan toisenlaista NCO:ta.

Hommahan toimii ja molempien räppärien kohdalla kannattaakin pistää korvat viimeistään nyt hereille. Molemmat Rumban taannoisessa listauksessa mainitut räppärit ovat läpimurtonsa kynnyksellä. Räppärit ovat soolona, sekä Mauno Gang -ryhmittymän jäseninä ovat keränneet mainetta päivä päivältä enemmän. Todennäköisesti tämän kappaleen jälkeen tulee mainetta vain lisää.

NCO heittää yhdessä Pajafellan ja Versace Henrikin kanssa yhteiskeikan Blockfestissa ensi viikonloppuna 19. elokuuta. Sitä ennen kannattaa ottaa uusi biisi haltuun altaan ja tietysti muistaa myös tsekata tuleva levy.

Videosta vastaa Vihtori Valkama.

Lisää luettavaa