”Jos oot rasisti joka fiilistelee räppiä, mun myötähäpeä sua kohtaan on sanoinkuvailematon” – Uuden ep:n julkaissut Gettomasa tekee asiat selväksi

Gettomasa tekee asiat selväksi niin sosiaalisessa mediassa, kuin mikrofonin takana.

25.06.2017

Gettomasa tiputti perjantaina 23. kesäkuuta uuden 17-ep:n. Ruubenin tuotannolla siunattu ep tuo jälleen esiin Gettomasan parhaimmat puolet, eli riimittelyn ja terävän flown.

Ennen ep:n julkaisua Gettomasa julkaisi Instagramissa valokuvan, jossa istuu Notorious Bigin vanhan asunnon ulkorappusten edessä. Kuvatekstiksi Gettomasa on kirjoittanut suorapuheisen rasisminvastaisen tekstin. Tekstissä Gettomasa kirjoittaa seuraavasti:

”Kerrataas lapset nyt tää asia läpi. Jos pidät ihmisiä eriarvosina ihonvärin tai kansallisuuden perusteella olet täysin urpo. Jos luulit että räp ja hiphop on valkosten ihmisten keksimä kulttuuri olet idiootti. Jos oot rasisti joka fiilistelee räppiä, mun myötähäpeä sua kohtaan on sanoinkuvailematon. Lopeta Gettomasan kuuntelu, itseasiassa lopeta räpin kuuntelu ja lopeta itsesi ja meille rakkaan kulttuurin nolaaminen. Sulla ei oo siihen mitään oikeutta. Tai sit ota selvää siitä miksi räp ja hiphop on olemassa ja lopeta urpoilu. Tuliko selväksi? Hyvä. Ja kaikki te muut: huomenna uus EP ulkona!”

Somepostauksen pääset katsomaan alta ja sen alta löydät Kapteeniupponalle-kappaleen uudelta ep-levyltä. Myös levyä pääset kuuntelemaan jutusta löytyvän Spotify-linkin kautta. Tämän lisäksi Ep:tä pääsee kuuntelemaan useimmista suoratoistopalveluista ja Youtubesta.

Kuvassa meitsi ja Biggien vanha etuovi. Kerrataas lapset nyt tää asia läpi. Jos pidät ihmisiä eriarvosina ihonvärin tai kansallisuuden perusteella olet täysin urpo. Jos luulit että räp ja hiphop on valkosten ihmisten keksimä kulttuuri olet idiootti. Jos oot rasisti joka fiilistelee räppiä, mun myötähäpeä sua kohtaan on sanoinkuvailematon. Lopeta Gettomasan kuuntelu, itseasiassa lopeta räpin kuuntelu ja lopeta itsesi ja meille rakkaan kulttuurin nolaaminen. Sulla ei oo siihen mitään oikeutta. Tai sit ota selvää siitä miksi räp ja hiphop on olemassa ja lopeta urpoilu. Tuliko selväksi? Hyvä. Ja kaikki te muut: huomenna uus EP ulkona! #Gettomasa #Ruuben #17 #RipNotoriousBIG #RipBandanaP #MobbDeep4Life

Henkilön Gettomasa (@kapteeniupponalle) jakama julkaisuLisää luettavaa