Jos vihaat laadukkaasti tehtyä ja pehmeää pop-musiikkia, niin tämä kappale ei ole sinua varten

Uutta John Mayeria.

08.09.2019

John Mayer on ammattilainen mitä tulee hyviin sävellyksiin ja suurien tunteiden herättämiseen. Heleällä äänellään John Mayer on ihastuttanut aina 2000-luvun alusta lähtien. Tämän lisäksi Mayer hallitsee kitaran soittamisen jalon taidon parhaimpien blues-taiturien tavoin ja omaa myös muuntautumiskykyä, joka on pitänyt hänet pinnalla nämä kaikki tuuliset vuodet.

Yhdysvaltalaisen musiikissa ovat toki mainitut elementit toistuneet läpi diskografian, mutta biisit on osattu sijoittaa erilaisiin maailmoihin ja tunnelmiin. Tästä esimerkkinä vaikkapa vahvan kantrivetoinen Born and Raised -albumi, joka eroaa yleistunnelmaltaan kuin yö ja päivä Mayerin viimeisimmästä albumista The Search for Everything.

Uutta musiikkia tulee hyvää tahtia. Viime vuonna julkaistiin jättihitiksi noussut New Light, jonka musiikkivideosta kerroimme täällä. Tämän vuoden keväällä julkaistiin I Guess I Just Feel Like -kappale.

Nyt on uuden singlen vuoro. Carry Me Away on toki tuttua John Mayeria, mutta jälleen on löydetty hieman jotain uutta. John Mayer paljastaa asian lyriikkavideolla, tällä biisillä on hyödynnetty rumpukonetta. Mitään tykittelyä biisi ei silti ole, vaan pitkille automatkoille tehtyä rauhallista ison maailman poppia. Eli tuttua ja turvallista John Mayeria.

Jos kaikki edellä mainittu aiheuttaa kylmiä väreitä pahimmalla mahdollisella tavalla, niin sitten ei kannata katsoa alla olevaa videota. Näin muuten suosittelemme, videolla näkyy muun muassa koira.

Lisää luettavaa