Joulun henki elää Nosturin kirppiksellä – Tuotot lyhentämättämänä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan taistelevalle järjestölle

Nosturin kirppis on hyvällä asialla.

16.12.2014

Nosturi ja Elmun baari järjestää lauantaina 20. joulukuuta päivätapahtuman, joka on hyvällä asialla.

Itsepalvelukirpputori toimii vapaaehtoisperiaatteella. Elmun baarista saa kahvia, teetä ja erilaisia virvokkeita. Lisäksi paikan päällä on myös jouluherkkuja, joista voi maksaa omatuntonsa mukaan. Myös leivonnaisia saa lahjoittaa hyvään tarkoitukseen.

Ensi lauantaina Nosturin ovet aukeavat jo kello 11.00. Tilaisuuden lahjoituskohteena on Monika-Naiset Liitto RY:n ylläpitämä väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajanaisille ja lapsille tarkoitettu turvakoti Mona. Tapahtuman järjestäjiin voi ottaa yhteyttä Facebookissa tai sähköpostitse. Tällä tavoin järjestäjien kanssa voi sopia mahdollisista tavaranoudoista pääkaupunkiseudulla. Lahjoituksia voi tehdä myös paikan päällä.

Tapahtumassa järjestetään arvonta, josta voi voittaa lahjakorttilipun Nosturin vapaavalintaiselle keikalle, illallislahjakortin ravintola Juureen tai sadan euron arvoisen tatuointi/lävistylahjakortin Paradise Tattoo -liikkeeseen.

Tapahtuman Facebook-sivut löydät täältä. Sivuilta löydät myös listan tavaroista ja esineistä, joita voi lahjoittaa suoraan turvakodin käyttöön.

goveskirppis

Lisää luettavaa