Juhannusta ei vietetä tänäkään vuonna Raumanmerellä – RMJ peruttu

"Katse suunnattava ensi vuoteen."

Galantis oli yksi RMJ:n esiintyjistä.
Sami Turunen

Vaikka päättäjät suhtautuvat jo aavistuksen optimistisemmin kesään, festivaalien perumiset jatkuvat. RMJ perutaan jo toista juhannusta putkeen.

”Olimme loppuun asti toiveikkaita ja kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja festivaalin mahdollistamiseksi turvallisesti ja vastuullisesti. Meidän on kuitenkin nyt todettava taistelun olevan vielä kesken ja nöyrryttävä, että näissä olosuhteissa ei pystytä järjestää RMJ:n arvoista tapahtumaa”, tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas sanoo.

”Meidän prioriteettina on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Siksi nyt on nostettava pää pystyyn ja suunnattava katse ensi vuoteen.”

Suomen suurimpia rantabileitä ei pystytä järjestämään tapahtuman vaatimustasolla rajoitusten alaisuudessa.

”Haluamme tarjota kävijöille vapaan liikkumisen sekä täysipainoisen, kansainvälisiä tähtiä sisältävän festarikokemuksen. Tätä juhannusta on nyt suunniteltu jo vuodesta 2019 saakka, joten RMJ 2022 tulee olemaan kaikkien aikojen upein juhannusfestari ikinä.”

 
Vuosien 2020 ja 2021 lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Raumanmeren Juhannukseen 2022. RMJ juhlitaan seuraavan kerran juhannuksena Raumalla Otanlahden rannalla 23.-25.6.2022. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian.