Jukka Hätinen Radio Helsingin päätoimittajaksi

Rumba onnittelee!

11.12.2023

Radio Helsingin uudeksi päätoimittajaksi on valittu Jukka Hätinen. Hän aloittaa tehtävässään heti.

Hätinen siirtyy päätoimittajaksi Muusikkojen liiton viestinnän asiantuntijan tehtävästä, jossa hänen toimenkuvaansa on kuulunut myös Radio Helsingin ja G Livelab Helsingin viestinnän suunnittelu.

Hätinen tunnetaan Rumban ex-päätoimittajana, jonka lisäksi hän kuulunut Emma-gaalan päätuomaristoon ja toiminut Inferno-lehden kolumnistina. Radio Helsingissä hän on toimittanut Keikkahommia-ohjelmaa, jonka toistaiseksi viimeinen jakso kuullaan tiistaina 12. joulukuuta klo 16–18.

”Tämä on herkullinen hetki hypätä osaksi Radio Helsingin uskomattoman luovaa porukkaa. Kanava kuulostaa paremmalta kuin koskaan. Vastaanotto kaupungeissa, jonne radion kuuluvuus laajeni keväällä, on ollut poikkeuksetta lämmintä. Koen, että yksi ydintehtävistäni tulee olemaan Radio Helsingin toimittajien, juontajien ja dj:den, ja sitä kautta kuulijoidemme palvelu. Tulen myös työskentelemään tiiviisti musiikkipäällikkö Henri Pulkkisen rinnalla, jotta Radio Helsingissä soi tulevinakin vuosina monipuolisin ja paras musiikki”, Hätinen kertoo.

Lisää luettavaa