Junon uusi albumi on ilmestynyt – mukana vierailevat muun muassa Eroma, Jouni Aslak ja Viivi Josefina

Seitsemäs pitkäsoitto Eden on nyt ulkona.

21.04.2023

Pitkän linjan räppäri Juno julkaisi tänään uransa seitsemännen albuminsa.

Tuoreella Eden-levyllä kuullaan yhteensä kymmenen kappaletta. Mukaan sisältyvät myös aiemmin julkaistut singlet Kaadun saappaat jalassa, Veri, Eräpäivät, En paljoo tiiä, nimikkobiisi Eden sekä Kaikki irti. Levyn uusilla kappaleilla vierailevat Eroma, Jouni Aslak ja Viivi Josefina. Albumilla Juno käsittelee isoja teemoja ja ottaa kantaa itselleen tärkeisiin asioihin. Levyn kappaleilla kuullaan Junon ajatuksia muun muassa päihteistä, ystävyydestä, rahasta, rakkaudesta sekä rauhan ja tasapainon etsimisestä.

”Lähdin tekemään tätä albumia heti syksyllä 2019 julkaistun Katumuksen sakramentti -levyn jälkeen. Oli fiilis tehdä tuleville keikoille helposti lähestyttävää livebändimusaa. Sit kävi kuitenkin niin, että koronan myötä keikat peruuntui tai siirtyi parin vuoden ajalta eikä olla näitä biisejä niin paljon päästy esittämään. Levystä tuli kuitenkin hyvä ja mulle tärkeä ja oon iloinen että pääsen sen julkaisemaan nyt”, Juno kertoo uudesta albumistaan ja jatkaa:

Tajusin just että mun ekasta 13-albumista on kulunut tänä vuonna 15 vuotta. Oon tosi kiitollinen, että saan edelleen tehdä musaa ja biisejä onkin syntynyt viime vuosina järjettömän paljon. Mulla on sellanen fiilis, että levyn jälkeen uutta musaa on luvassa pian.”

Kuuntele Eden-albumi alta.

Lisää luettavaa