Justin Bieberiä syytetään hamsterin rääkkäämisestä

21.12.2012

Kalifornialainen hamsteriyhdistys suivaantui teinipopparin tavasta kohdella pientä jyrsijäänsä.

Kuva: Atlantic

Justin Bieber lahjoitti lemmikkihamsterinsa yli-innokkaalle fanilleen, raportoi HollywoodLife tuskin viikko sitten. ”Se on sinun”, kertoi juorusivu Bieberin luvanneen atlantalaiselle ihailijalleen.

Bieber oli esiintynyt Jingle Ball -konsertissa 12.12. ja tullut keikan jälkeen moikkaamaan fanejaan. Mukanaan hänellä oli ollut lemmikkihamsterinsa PAC, joka siis tässä yhteydessä vaihtoi omistajaa.

Uusi omistaja sai hamsterin myötä niskoilleen kymmentuhatpäisen Bieber-fanilauman, joka seuraa neitoparkaa Twitterissä – ilmeisen mustasukkaisena ja jopa vihaisena. Fani on kuitenkin luvannut pitää hyvää huolta viattomasta elikosta, jolla ei liene aavistustakaan intohimoista, joita siihen on liitetty.

Justin Bieber ei kuitenkaan aivan ongelmitta selvinnyt hamsterikysymyksestään. NME:n artikkelissa näet kerrotaan, että kanadalaista teini-ihmettä syytetään nyt eläinrääkkäyksestä – jos ei aivan virallisesti, niin mediassa nyt ainakin. Taustalla on Kalifornian hamsteriyhdistys, joka on tuohtunut moisesta toiminnasta.

Juorusivusto TMZ tietenkin soitti hamsterijärjestön edustajalle ja pyysi tarkempia tietoja. Ilmeisesti pikaiset muutokset elinolosuhteissa saattavat aiheuttaa hamsterissa sairastelua tai peräti kuoleman.

”The moment that hamster was handed off to a screaming girl in a harsh, frenzied environment was likely the moment it gazed at the short path to its doom”, toteaa hamsteri-ihminen lausunnossaan, jonka suomentaminen kaikessa lyyrisyydessään edellyttäisi ammattikääntäjän apua.

Lisää luettavaa