Jykevän tiukkaa suomiräppiä ei ole ikinä liikaa, tällä kertaa sitä saadaan Tampereelta

Pajafella ei halua olla Kiltti ja se kuulostaa hyvältä.

06.10.2018

Pajafella julkaisi viime vuonna Luukku Auki 2 -ep:n, mutta tänä vuonna on julkaistu toistaiseksi vain yksi single. Tälle on kuitenkin nyt saatu muutos, koska uuni tuore kappale Kiltti on nähnyt päivänvalon.

Mikäli Fellan tekemisiä on seurannut, niin nyt havaitsee hyvin äkkiä, että jossain määrin taitaa puhaltaa uudenlaiset tuulet. Biisi nimittäin kuulostaa Fellalle hyvin uudenlaiselta materiaalilta ja itseasiassa tätä väittämää sivutaan myös tiedotteella:

”Oon ollu paljon studiolla ja muis sisätiloissa, miettimäs maailmaa, siin samal tehny uusii biisei. Mun tukijat ja fanit on joutunu hetken odottaa, oon pahoillani siit, mut hyvää jaksaa oottaa ja tällee. En tiiä onks mun tyyli muuttunu, ainoo mitä tiiän on et mä en haluu olla niinku kaikki muut, mä en haluu olla kiltti.

Biitin on tehny Cash Bangaz meil on tän lisäks viel ainakin yks bängeri tulos, mun levy tai joku sen tapanen on aikalailla valmis. Julkasen sen sit ku aika on oikee, ja must tuntuu et kohta vois alkaa oleen se aika.

Video tulee biisin perästä! Video kuvattu Tampereella with da homies, ja videon teki MDA Films.”

Levy on siis tulossa ja ainakin biisin verran yhteistyötä tämän kappaleen tuottaneen Cash Bangazin kanssa. Biisin sanomaa voisi lähteä avaamaan vähän enemmänkin, mutta se tulee heti ensimetreillä selväksi, joten ei muuta kuin ottamaan selvää alta.

Mikäli siis laadukas suomitrap kiinnostaa, niin paina alta play.

Lisää luettavaa