Käärijä esiintyi lauantaina Helsingin jäähallissa – Yle Areenasta katsottavissa oleva keikka kerää järjettömiä katsojalukuja

Komeita lukuja.

23.05.2023

Käärijä esiintyi Helsingin jäähallissa lauantaina 20. päivä toukokuuta. Paikalla oli myös Rumban kuvaaja Camilla Hanhirova, joka loistavia otoksia ja keikkatunnelmointia voit ihailla täältä. Myös viisuvoittaja Loreen saapuu Suomeen esiintymään loppuvuodesta, ja tästä voit lukea lisää täältä.

Käärijän keikan voi katsoa myös Ylen Areena-palvelusta. Voisikin sanoa, että Käärijä-hype alkaa olla jo melkoisissa sfääreissä tällä hetkellä: lauantaina Areenaan lisättyä keikkaa on nyt katsottu Areenan kautta käsittämättömät yli 456 000 kertaa. Huh!

Katso keikka alta, tai jos linkki jostain syystä tökkii, niin Yle Areenan sivuilta suoraan täältä. Käärijällä menee kohtalaisen kovaa tällä hetkellä, ja hänet voi nähdä esimerkiksi elokuussa Kaija Koon olympiastadionin konsertin lämppärinä. Tästä voit lukea täältä. Niin, ja tekihän Käärijä myös listahistoriaa ulkomailla – näistä saavutuksista voit lukea lisää täältä.

Lisää luettavaa