Käärijä teki historiaa niin USA:ssa kuin Isossa-Britanniassakin – myös koko planeetan listalla ykkössija

Kovaa menee!

22.05.2023

Käärijä nousi Ison-Britannian sinkkulistan sijalle kuusi. Euroviisuvoittaja Loreen nousi samaisen listan sijalle kaksi.

Sanomattakin lienee selvää, että Käärijä teki suorituksellaan melkoista historiaan: Brittien sinkkulistaa on keräilty 71 vuoden ajan, ja kertaakaan aiemmin siellä ei ole ollut täysin suomenkielistä kappaletta. Suomalaisia siellä kyllä on nähty, ja esimerkiksi Lordi nousi sijalle 26 vuonna 2006 euroviisibiisillään Hard Rock Hallelujah. Kakkosena listalla käväisi aikoinaan Bomfunk MC’s, ja kolmosena sinkkulistalla on nähty Daruden Sandstorm ja The Rasmuksen In The Shadows.

USA:ssakin Käärijällä pyyhkii hyvin: Cha Cha Cha nousi USA:n Spotifyn viraalilistan ykköseksi. Kukaan ei oikein tiedä, miten viraalilistat Spotyfyn toimesta keräillään, mutta eipä tuo nyt ainakaan huono asia ole! Myös maailman viraalilistalla Käärijä pitää hallussaan ykkössijaa. Käärijän Cha Cha Chata on kuunneltu tämän uutisen julkaisun aikaan Spotifyn kautta 47 449 907 kertaa.

Neljäkymmentäseitsemän miljoonaa kertaa. Huh, huikeita lukuja! Meininki on sen verran kovaa, että ennustuksemme saattaa hyvinkin käydä toteen. Ennustuksestamme voit lukea täältä.

Lisää luettavaa