Kaasunaamari päässä hengailua ja itsemurhia kotibileissä – NOFX julkaisi uutta materiaalia ennakkoon

NOFX tuo viihdykettä kotikaranteeniissa viruville.

19.03.2020

Koronaviruksen jyllätessä maailmaa ja pakottaessa ihmiset karanteeniin yhdysvaltalainen punkbändi NOFX on tarttunut toimeen. Bändi päätti tarjota kurjuuden keskelle viihdettä uusien biisien ja musiikkivideoiden muodossa.

”Meillä on paljon biisejä ja videoita uudelle levylle. Ne on tarkoitus julkaista vasta kesällä, mutta kaikkien ollessa jumissa kotona päätimme julkaista niitä jo nyt, ennen kun olemme kaikki kuolleet”, bändin nokkamies Fat Mike ilmoitti Instagramissa.

Tähän mennessä sanfranciscolainen poppoo on julkaissut kaksi uutta musiikkivideota. Niistä ensimmäinen on tehty tuoreelle I Love You More Than I Hate Me -kappaleelle.

Vaikka videon tarkoitus on piristää bändin faneja, on se sisällöltään kohtuullisen synkkä. Kotibileisiin sijoittuvassa musiikkivideossa bändin jäsenet riistävät itseltään hengen samalla, kun muut vieraat jatkavat juhlimista. Video löytyy jutun lopusta.

Toinen video on kappaleelle Just the Flu. Ajankohtaisesta nimestään huolimatta kappale ei suinkaan ole uusi. Se julkaistiin alun perin vuonna 1991 yhtyeen albumilla Ribbed. NOFX kuitenkin päätti faniensa pyynnöstä tehdä musiikkivideon tälle nykyhetkeen hyvin sopivalle kappaleelle, joka kertoo ihmiskunnan lopusta ja kuinka syy siihen voi olla pelkkä tavallinen flunssa.

Alhaalta löytyvällä videolla Fat Mike hengailee yksin kaasunaamari päässään halkoja hakaten ja sulkapalloa pelaillen.

NOFX on luvannut julkaista lisää kappaleita ja musiikkivideoita tulevina viikkoina.

Bändin on määrä saapua kesäkuun 4. päivänä Suomeen itse järjestämäänsä Punk In Drublic -tapahtumaan. Turussa Vanhalla Suurtorilla järjestettävä yksipäiväinen festivaali näyttää vielä tällä hetkellä toteutuvan, sillä hallituksen nykyiset rajoitukset tapahtumille ovat voimassa 31. toukokuuta saakka. Tilanne voi kuitenkin vielä muuttua, kuten olemme viime päivinä oppineet.

Lisää luettavaa