Kaija Koo julkaisee ensi kuussa uuden levyn – sama nimi kuin syksyllä ilmestyvällä elämäkerralla

Kaija Koolta uusi albumi.

29.03.2021

Kaija Koo julkaisee uransa 14. studioalbumin. Levy ilmestyy kauppoihin ja suoratoistopalveluihin 23. päivä huhtikuuta.

Albumin nimi on Taipumaton. Se on saanut nimensä siltä löytyvältä kappaleelta, joka julkaistiin singlenä helmikuussa. Kuulet kappaleen alta.

Taipumaton -albumia on ollut tekemässä joukko arvostettuja biisintekijöitä ja tuottajia. Sitä valmisteltiin yli kaksi vuotta.

”En olisi uskonut vuonna -86 kun tein ensimmäisen levyni Kun savukkeet on loppuneet, että julkaisen 14. albumini vuonna 2021. Musiikkimaailma on muuttunut radikaalisti näiden vuosien aikana. Onneksi ihmisyyden syvin olemus säilyy tämän kaiken huippuunsa viritetyn teknologian rinnalla. Olen viimeisen viiden vuoden ajan hionut myös laulutekniikkaani erinomaisen opettajan kanssa ja olen superonnellinen siitä että kehitys jatkuu. On tärkeää saada kappaleisiin oikeanlainen tunne mukaan. Uusi albumi tehtiin omilla ehdoillani, kuulijoita kunnioittaen. Se on tarkoin harkittu kokonaisuus, jonka jokaisella laululla on tärkeä sanoma ja oma polkunsa suomalaiseen sieluun.”

Albumin nimikkobiisi Taipumaton antoi nimensä myös Kaija Koon 10. syyskuuta julkaistavalle elämäkerralle. Elämäkerrasta kerroimme täällä.

Lisää luettavaa