”Kaikilla on kova tarve huudella kaikkea syventymättä sen kummemmin mihinkään” – Tuoreella possebiisillä haistatetaan pitkät tyhjänpäiväisyyksille

Mikäs on se mp, eli mielipide?

12.11.2017

Semipost on napannut mukaan joukon räppäreitä ja päättänyt näpäyttää kaikenlaisten ei-niin-varmojen tietojen kertojia tuoreella possebiisillään MP.

Possebiisillä käsitellään nykypäivänä sosiaalisessa mediassa näkyvää ilmiötä, jossa kaikilla riittää asiasta kuin asiasta mielipiteitä, mutta välttämättä suusta ei tule mitään järkevää. Mp siis tarkoittaa tässä yhteydessä mielipidettä, jos joillekin tämä sosiaalisesta mediasta tuttu lyhenne ei ole vielä sanavarastoon ankkuroitunut.

Semipost kertoo tiedotteella MP-kappaleesta seuraavasti: ”Aiempien sinkkujen kaa oon ollu tosi syvissä vesissä ja kesällä mietin et ois hauskaa tehdä vähä kevyempi biisi mikä potkii kunnolla. Kesän riennoissa tajusin, et omassa tuttavapiirissä on monia tyyppejä joiden jutut on hyvässä nousussa ja vaikka jutut on tosi erilaisia keskenään, allekirjoitetaan samoja ajatuksia niiden taustalla. Kelasin et tätä fiilistä pitää kasata samalle raidalle”, semipost kertaa kappaleen alkuvaiheita ja jatkaa: ”Kuten varmasti moni muukin, mäkin oon vähän pilke silmäkulmassa seurannut jo pidempään varsinkin somessa vallitsevaa ilmiötä, missä kaikilla on kova tarve huudella kaikkea syventymättä sen kummemmin mihinkään. Tällä biisillä kaikki meistä pääsee näpäyttämään tota meininkiä jokanen omalla tyylillään.”

Mukana biisillä ovat Dilemma, Vinttikoira, Yeboyah, Chrizay ja Jekaterina. Biitistä vastaa Kooma. Meno on varsin väkevää, joten ei muuta kuin tsekkaamaan biisi alta.

Lisää luettavaa