Kaikkein herttaisinkin lause kuulostaa väistämättä aggressiiviselta, kun lausujaksi pistetään Ice Cube

Päätämme illan videoon, jossa suuri sankarimme Ice Cube lausuu mahdollisimman kilttejä lauseita mahdollisimman vihaisesti. Koska hän on Ice Cube.

Teksti: Jari Setälä

Gangsta rap -veteraani Ice Cube vieraili eilen Jimmy Kimmelin talk showssa promotoimassa uutta 22 Jump Street -elokuvaa, jossa räppäri esittää pääosatähtien Jonah Hillin ja Channing Tatumin rinnalla poliisipäällikköä.

Ice Cube on tullut elokuvarooleissaan jokseenkin tunnetuksi erilaisia solvauksia sylkevänä äksyilevänä kovanaamana, joten Kimmel käytti tilaisuuden hyväkseen ja haastoi räppärin lausumaan mahdollisimman vihaisella ja uhkaavalla äänellä liudan lauseita, jotka kenen tahansa muun suusta kuulostaisivat lähinnä äärimmäisen suloisilta ja kilteiltä.

Yritäpä nyt tuota katsoa vakavalla naamalla, kun Ice Cube laukoo murhaavalla intensiteetillä sellaista tekstiä kuten ”lavender body wash makes my pores tingle”. Katso video Kimmel-visiitistä alempaa.

Ice Cuben oli muuten määrä julkaista uusi Everythang’s Corrupt -levynsä toukokuussa, mutta albumin julkaisupäivää on sittemmin jouduttu siirtämään vielä varmistamattomaan ajankohtaan.