”Kaikkia taiteilijoita yhdistää tausta kaupunki- ja katukulttuurissa” – Turkuun alkuvuoden komein näyttely

Tämähän kuulostaa vallan mainiolta.

Freshcode ry järjestää huhtikuussa Freshcode Art Connection -ryhmänäyttelyn uudessa Space 81 kulttuuri- ja näyttelytilassa Turun Martissa. Näyttely tuo yhteen parikymmentä kotimaista taiteilijaa.

Näyttely alkaa huomenna, ja jatkuu aina 21. päivä huhtikuuta saakka.

Kaikkia taiteilijoita yhdistää tausta kaupunki- ja katukulttuurissa. Kokonaisuus muodostaa kiinnostavan katselmuksen tämän päivän kotimaiseen urbaaniin kuvataiteeseen.

Esillä on töitä nimiltä kuten Suomen tunnetuin graffititaiteilija EGS, Jani Tolin, Juho Toiskallio, Marjo Kiviniemi, Salla Kemppi ja monia, monia, monia muita. Kaikki taiteilijat löydät ylhäältä nostokuvasta.

Näyttelyn kaikki teokset ovat myynnissä. Teokset saatetaan näkyville myös verkkoon, ja poikkeuksellisen ajan takia järjestämme mahdollisuuden hankintoihin myös sähköisesti ilman lähikontaktia.

Space 81 on Turun Martissa (Stålarminkatu 15) sijaitseva uusi näyteikkunallinen kulttuuri- ja näyttelytila. Freshcode Art Connection avaa Space 81:n näyttelytoiminnan. Uuden kulttuuri- ja näyttelytilan taustalta löytyy kulttuuriaktiivi Mikko Lehtonen (DJ Lowderok, Ronskibiitti, 64Mula ym.)

Lisätietoa, aukioloajat ja muut tiedot näyttelystä löydät täältä.