Kantripop-duo Lili & Luna teki suomenkielisen version listojen kärkeen nousseesta hittikappaleesta

Uusi sinkkujulkaisu Lililtä ja Lunalta.

24.09.2023

Viime vuonna Kolme kaljaa ja kaupunkiin -debyyttialbuminsa julkaissut kantripop-duo Lili & Luna on jälleen uuden musiikin äärellä. Viimeksi viinan ja joogan kanssa tasapainotellut kouvolalaisyhtye laulaa tällä kertaa rakkaudesta.

Uusi single Josefin on alun perin ruotsalaisen laulaja-lauluntekijä Albin Lee Meldaun vuonna 2021 julkaisema kappale, joka nousi jättihitiksi ja Spotify-listojen kärkeen Ruotsissa ja Norjassa. Kappaleesta on tehty useita erilaisia ja erikielisiä versioita, jotka ovat striimanneet yhteensä yli 66 miljoonaa kertaa.

Lilin ja Lunan esittämänä biisi taipui ensimmäistä kertaa suomeksi. Uudet sanoitukset ovat yhtyeen esikoisalbumin tuottaneen, muun muassa Ultra Brasta ja Scandinavian Music Groupista tutun Joel Melasniemen käsialaa.

”Josefin on rakkauslaulu, joka kertoo tarinan ensisuudelmasta aina katkeraan eroon asti. Tekstissä parin toiselle osapuolelle yhteiset hetket ovat olleet ollut vain pientä hauskanpitoa, mutta toiselle taas on täynnä tunteita ja ehkä jopa ihastumista ja rakastumista”, yhtyeen muodostavat Sanni Savolainen ja Leena Tirronen kommentoivat.

Kuuntele yhtyeen versio ja katso videolta, miten kappaleen alkuperäinen tekijä reagoi coveriin.

@lililunamusic

”Josefin” ja ihana @Albin Lee Meldau 🤎 #albinleemeldau #reactionvideo #newmusic #lililuna #josefin

♬ alkuperäinen ääni – Lili ja Luna

Lisää luettavaa