”Salille vai baariin?”, pohtii kantripop-duo Lili & Luna uudella singlellään

Pitäisi lähteä lenkille tai salille, mutta baarissa on hauskempaa.

29.04.2023

Viime vuonna Kolme kaljaa ja kaupunkiin -debyyttialbuminsa julkaissut kantripop-duo Lili & Luna pohtii uudella singlellään elämän tärkeitä kysymyksiä. Perjantaina ilmestynyt Viinaa ja joogaa kertoo ihmisten heikkoudesta valintojen edessä.

”Ollakko vai eikö olla? Jäädä vai lähteä? Viinaa vai joogaa? Jos biisiä haluaa tutkiskella vähän syvällisemmin, niin viestimme on, että elämässä kannattaa etsiä ennemmin tasapainoa ja kultaista keskitietä, kuin äärilaitoja. Näin vapun alla saa nauttia juhlimisesta ja keväästä hyvällä omatunnolla, salille pääsee kyllä myöhemminkin”, yhtye kertoo.

Sanni Savolaisen ja Leena Tirrosen muodostama kouvolalaisyhtye yhdistää ajoittain koskettavat, toisinaan hauskanpitoa ylistävät lyriikat kauniisiin melodioihin ja harmonioihin. Yhtye haluaa tehdä kaunista hyvän mielen musiikkia ja lähestyä vakaviakin aiheita positiivisuuden kautta.

”Olemme halunneet jopa hieman riskillä laulaa juhlimisesta, alkoholista ja huolettomista ihmissuhteista. Me elämme täällä itseämme varten! Jokaisen pitäisi saada tehdä just niitä juttuja jotka tuntuvat hyvältä, olla just sellainen kuin on ja elää täyttä elämää”, kaksikko kertoi Rumban haastattelussa viime vuonna.

Kuuntele uusi single alta.

Lisää luettavaa