Kanye West ja Drake sopineet riitansa?

Laittaisimme rauhankyyhky-emojin tähän.

17.11.2021

Kanye West ja Drake ovat ilmeisesti haudanneet sotakirveen. Molemmat megatähdet postasivat yhteiskuvat Instagrameissaan. Westin saatteena oli vain rauhankyyhky-emoji ja Draken kuvatekstinä: ”Olet saapunut määränpäähän”.

West ja Drake ovat nokitelleet vuosia, mutta riitely eskaloitui vuonna 2018. Tuolloin Pusha T paljasti kappaleessaan Drakesta henkilökohtaista tietoa, jonka kanadalainen päätteli olevan peräisin Westiltä.

Tänä vuonna Donda– ja Certified Lover Boy -albumien julkaisun ympärillä kierrokset kasvoivat jo lapsellisiin mittoihin: West muun muassa jakoi Draken kotiosoitteen somekanavassaan.

Juuri julkaistulla Dondan deluxe-versiolla on mukana Life of the Party -kappale, joka ei päätynyt albumin alkuperäisversiolle. Biisillä vierailee Outkast-legenda André 3000, joka ei olisi halunnut biisiä julki. Andrén mukaan Kanyen vaatima voimasanoista vapaa linja ei istunut hänen säkeistöönsä. Lisäksi André koki tulleensa huijatuksi: West oli pyytänyt räppäämään äidistä, mutta käytti oman versensä Draken suuntaan vinoilemalla. Julkaisematon kappale oli päätynyt Draken leirin haltuun, ja Drake vuosi sen internetiin.

Kuten alta olevista kuvista voi päätellä, aselepo on alkanut. Ainakin toistaiseksi.

Lisää luettavaa