Kanye West politiikan ytimessä: ”Donald Trumpin toiminta oli nerokasta”

Kanye West presidentiksi 2020.

19.11.2016

Kanye West ei tunnetusti välitä liikaa siitä mitä muut hänestä ajattelevat. Näinpä Kanye West on sanonut laukonut omia mielipiteitään ja nämä mielipiteet usein kirvoittavat keskustelua oikein kunnolla.

Westillä onkin siis etenkin keikoillaan tapana kommentoida asioita hyvin kärkkääseen, usein maailmanlaajuisesti uutiskynnykseen ylittävään tyyliin biisien lomassa. Nyt viimeisimmällä San Josen keikalle käsiteltiin Donald Trumpin valintaa presidentiksi.

West kertoo, että ei itse äänestänyt, mutta jos olisi äänestänyt, niin olisi äänestänyt Donald Trumpia. West kommentoi, että häntä ärsyttää, että hänen ”julkkiskaverinsa” kehottivat häntä olemaan hiljaa mieltymyksestään Trumpin vaaliväittelyihin.

Kanye Westin mukaan Trumpin kampanjointi oli nerokasta ja Trumpin suoraviivainen tapa kommunikoida hyvin futuristista. Katso aiheesta video jutun alta.

Selvää on se, että ulostulo aiheutti heti voimakasta keskustelua. The Rootsin rumpali Questlove twiittasi, että ”uskon, että ’tämä on syy miksi Bluen ei ole annettu leikkiä’ -hashtag tulee leviämään.” Tällä Questlove viittasi tietysti Beyoncén ja JAY Z:n lapseen Blue Ivyyn, joka ei ole ollut paljoa tekemisissä Kanye Westin ja Kim Kardashianin jälkikasvun kanssa.

Katso twiitti alkuperäisen hashtag-heiton kanssa alta tai täältä.

Kanye Westin toimintatavat tuntien tämän ulostulon ei kuitenkaan uskoisi yllättäneen ihan jokaista. Kanye West tykkää provosoida ja herättää keskustelua. Täytyy myös muistaa, että Kanye West aikoo pyrkiä Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2020. Eli eiköhän vastaavia ulostuloja saada melkoinen määrä vielä seuraavat neljä vuotta.

Lisää luettavaa