Kanye West vaihtoi nimeään ja pukeutui vesipulloksi

Kanye West on nyt Ye.

Youtube

Kanye West toimi Saturday Night Liven musiikkivieraana. Alunperin Ariana Granden piti esiintyä hänen tilallaan, mutta oli joutunut perumaan oman esiintymisensä. Jasper Pääkkösen tähdittämästä Blackkklansman-elokuvasta tuttu Adam Driver toimi juontajana.

Enenn Saturday Night Livea Kanye West ilmoitti, että hänen nimensä kuuluu nyt Ye. Todennäköisesti kyseessä on yksi lukuisista pr-tempauksista. Ye esitti SNL:ssä perinteisen sijaan peräti kolme biisiä, mutta vain kahdesta on tarjolla virallista videomateriaalia.

Nämä kyseiset videot ovat kappaleista I Love It ja We Got Love. Ensimmäinen on jättihitiksi kohonnut yhteisraita Lil Pumpin kanssa ja jälkimmäinen vielä julkaisematon, mahdollisesti tulevalta Yandhi-levyltä löytyvä yhteiskappale Teyana Taylorin kanssa. Kolmas kappale olisi ollut Ghost Town, jolla vierailee 070 Shake ja Kid Cudi.

I Love It on tunnetusti sanoituksiltaan törkyinen ja tv-lähetykseen sopimaton, ainakin Yhdysvalloissa. Näin ollen kyseisestä biisistä kuultiin hyvin tanakasti sensuroitu versio. Lähinnä kertosäkeen ”you are such a fucking whore” -lausahdus oli muokattu muotoon ”you are such a freaky girl”.

Muutoin laiskahko esiintyminen oli täynnä hiljaisia hetkiä ja meininki itsessään näytti hyvin kömpelöltä. Lil Pump ja West olivat pukeutuneet vesipulloiksi, joka viittaa Kanye Westin sanoituksiin kyseisessä kappaleessa.

Yhteisesiintyminen Teyana Taylorin kanssa oli pirtsakkaampaa suorittamista. West on aiemmin kommentoinut, että Taylorin kanssa olisi pitänyt paljon enemmän tehdä yhteistyötä. Nyt näin on tapahtumassa, kun West tuotti koko hänen uusimman levynsä ja nyt Taylor on myös mukana tällä uudella kappaleella.

Westin piti julkaista Yandhi-levy SNL:n jälkeen, 29. syyskuuta. Vielä toistaiseksi Yandhia ei ole julkaistu, mutta seuraamme tiukasti tilannetta.