Kanye Westiltä musiikkivideo: kidnappaa ja hautaa Pete Davidsonin

Mukana The Game ja DJ Premier.

03.03.2022

Kanye West julkaisi Instagramissa musiikkivideon kappaleelleen Eazy. Biisi ei löydy Donda 2 -albumin tämänhetkiseltä versiolta, mutta Kanye esitti sen albumin kuuntelutilaisuudessa. Mukana kappaleella on The Game, joka aloittaa Eazyn räppäämällä omista juuristaan, jengeistä ja nuorten kohtaamista ongelmista.

Biitti on taattua ”nyky-Kanyea” eli tiheä- ja harrastunnelmainen, jopa ambientmainen. Kappaleella sämplätään, kuten sen nimikin viittaa, Eazy-E:n Eazy-Duz-It-biisiä. The Game viittaa säkeistössään viimeksi mainitun biisin tuottajaan rukoillen Dr. Drelle ikuista elämää.

Kanye räppää omassa säkeistössään avioerostaan, lapsiensa kasvatuksesta ja päätyy uhkailemaan ex-vaimonsa Kim Kardashianin nykyistä miesystävää Pete Davidsonia selkäsaunalla. Savianimaationa toteutettu musiikkivideo pyörii Davidsonin ympärillä: Kanye kidnappaa Davidsonin, hautaa tämän kaulaansa myöten maahan ja istuttaa ruusuja ympärille.

Eazy-kappale loppuu riemastuttavasti DJ Premierin skrätsäyksiin ja video lopputeksteihin: ”Kaikki elivät onnellisina elämänsä loppuun. Paitsi Skete”. Skete on haukkumanimi, jolla Kanye on kutsunut Davidsonia toistuvasti. Jos videoupotus ei näy, löydät sen täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ye (@kanyewest) jakama julkaisu

Lisää luettavaa