Kappale, joka kuulosti duetolta – Bastillen kappaleen uudella versiolla vierailee Alessia Cara

Another Placesta uusi versio.

YouTube

Brittiyhtye Bastille julkaisi eilen uuden version kappaleestaan Another Place, jonka alkuperäisversio löytyy yhtyeen kesäkuussa julkaisemalta Doom Days -albumilta. Kappaleen uudella versiolla kuullaan vierailevana artistina Alessia Caraa. Kappaleelle julkaistiin samalla myös musiikkivideo, jonka voit katsoa uutisen lopusta.

Bastillen solisti Dan Smith kertoo kappaleen työstämisestä seuraavasti:
“Olin aina kuullut Another Place -kappaleen duettona ja halusin sen olevan tarina, joka kerrotaan kahdesta näkökulmasta. Olemme Alessian suuria faneja – hänen äänensä ja lauluntekijyytensä on niin erottuvaa ja erinomaista. Rakastamme hänen säkeistöään ja kaikkea, mitä hän toi kappaleeseen – mielestäni hän todella tekee siitä paremman.”

Alessia Cara puolestaan kommentoi yhteistyötä näin:
”Olen ollut Bastille-fani ihan alkuajoista asti, joten tämä yhteistyö oli aidosti todella jännittävä. Tapasin Danin viime vuonna ja tulimme hyvin juttuun. Puhuimme yhteistyöstä ja hieman myöhemmin hän lähetti minulle tämän kappaleen. Rakastin sen konseptia ja mielestäni se oli sekä soundillisesti että lyyrisesti todella hieno, niin kuin Bastillen tuotanto aina on.”

Uuden kappaleen voit kuunnella musiikkivideon kanssa alta.