Kappas, suomalaisessa musiikkibisneksessä on kaksi aika isoa pestiä näköjään auki

Placebon Brian Molkonkin pitää ostaa kaljaa rannekkeella, jos paikalle tulee
Petteri Tikkanen

Tänään julkaistun työpaikkailmoituksen mukaan Ilosaarirockia järjestävä Joensuun Popmuusikot ry hakee kokopäiväisiin työsuhteisiin yhdistyksen toiminnanjohtajaa ja Ilosaarirockin tuotantopäällikköä. Haku on käynnissä 30. lokakuuta saakka. Toiminnanjohtajan on määrä aloittaa vuoden 2016 alussa ja tuotantopäällikön marraskuun 2015 aikana.

Toiminnanjohtajan keskeisiin tehtäviin kuuluu yhdistyksen toiminnan suunnittelemista ja kehittämistä, yhdistyksen taloudenhoidosta ja hankkeista huolehtimista, esimiehenä toimimista sekä yhteiskuntasuhteiden ylläpitämistä. Tuotantopäälliköltä halutaan kykyjä muun muassa Ilosaarirockin aluesuunnittelussa, kilpailutuksessa, tuotannon aikataulujen laatimisessa, henkilökunnan hankkimisessa, viranomaisyhteistyön kehittämisessä ja festivaalin myyntipaikkojen hallinnoimisessa.

Kiinnostuneet voivat lukea lisää aiheesta täällä. Molemmat työpaikat sijoittuvat Joensuuhun. Jos siis halajat vaikutusvaltaiselle paikalle kotimaisen ohjelmatuotannon kovaan ytimeen, nyt on tilaisuutesi!