Kasvonsa aina peittänyt artisti paljasti kasvonsa – ”Maski oli ainoa tapa saada musa ihmisten kuultavaksi, mutta nyt en enää halua sitä”

Keko Salata paljastaa kasvonsa.

24.03.2018

Keko Salata julkaisi viime vuonna Neuroottinen, dramaattinen, charmikas -levyn ja teki sen vielä tuolloin maski kasvoillaan. Varsinaisesti Keko Salatan eli Sakke Aallon kasvot eivät ole olleet kenellekään salaisuus, mutta maskin käyttämiselle oli oma syynsä.

””Kun tein ekaa albumia, mä halusin hirveesti, että mun musiikki pääsee esille ja menestyy. Mutta samaan aikaan musta tuntui etten mä pysty esittämään sitä omilla kasvoillani. Katsoin TV:stä artisteja tai juontajia, ja mietin vaan että musta ei ole tohon. Maski oli ainoa tapa saada mun musa ihmisten kuultavaksi, mutta nyt mä en enää halua sitä.”

Nyt maski saa väistyä ja uusi kappale Älä sano, on ensimmäinen etappi sillä matkalla. Älä sano on tuttua Keko Salataa, mutta nyt mennään pintaa syvemmälle:

”Ekan levyn jälkeen oon oppinut olemaan armollinen itselleni ja omille heikkouksilleni. Oon myös ymmärtänyt sen, että kaikilla meillä on niitä heikkouksia. Ennen mä luulin, että vaan mä oon heikko ja muut on täydellisiä. Tällä hetkellä mä koen, että oon tosi elossa ja teen juttuja mitä mä rakastan.”

”Mun musa rakentuu vastakohdille. Tykkään siitä, että joku voi olla tosi surumielistä, mutta samaan aikaan siitä voi tulla hyvä fiilis. Tuleva albumi tulee upottamaan vielä syvemmälle Keko Salatan maailmaan.”

Kuuntele uusi single alta.

Lisää luettavaa