Katin Tavara on nyt Hel Goods – toiminta samaan aikaan muuttuu ja pysyy entisellään

Uudistuksia toiminnassa.

Ninni Vidgren

Katin Tavara vaihtaa nimeä. Jatkossa se tunnetaan nimellä Hel Goods.

Vuonna 2012 Katin Tavara -nimellä aloittanut liike pyrkii brändiuudistuksen myötä toimimaan entistä paremmin myös kansainvälistyvien suomalaisartistien tukena. Samalla se uudistaa ilmeensä ja verkkokauppansa.

Hel Goodsin kautta saa muun muassa Gasellien, Ellinooran ja Jesse Markinin kaltaisten artistien merchandisea.

Edellä mainittujen artistien ja bändien lisäksi Hel Goodsin palveluihin luottavat muun muassa Evelina, Pyhimys, Madventures, Lakko, Robin Packalen ja Pilluminati.

”Fanituotteet ovat nykyään merkittävä osa katumuotia, minkä myötä myös laadulliset, eettiset ja ekologiset vaatimukset ovat kasvaneet. Ihmisiä ja ympäristöä kunnioittava tekeminen on aina ollut toimintamme keskiössä ja olemme tehneet pohjatyötä parempien palveluiden ja kestävien tuotteiden eteen jo pitkään. Uudistuksen myötä haluamme tehdä tämän entistä näkyvämmäksi”, kertoo Hel Goodsin toimitusjohtaja Paulus Ähtävä.

Koronapandemian aiheuttamien keikkataukojen ja kivijalkaliikkeen koronan aiheuttamasta asiakasvähäisyydestä huolimatta ydintiimin lisäksi kotimaisen kumppaniverkoston työllistävä toimija teki 2020 ennätysvuotensa.