Katkera ex-rumpali Kornin uudesta levystä: ”kuuntelematta paskaa”

03.10.2015

Kornin entinen rumpali David Silveria oli eri mieltä lähdettyään bändistä vuonna 2006 ja on eri mieltä nyt. Hän on ladellut ”vahvoja argumentteja” Kornin nykyisestä tasosta, jakanut ”kriittisiä henkilöanalyyseja” bändin jäsenistä jo pitkään, ja haastoi bändin äskettäin oikeuteen maksamattomista palkkioista, mitä bändi on ansainnut Silverian lähdön jälkeen.

Nyt Silverian kohteena on Kornin uusi levy. Kitaristi James “Munky” Shaffer on mainostanut bändin tulevaa levyä innokkaasti, ja on sanonut sen vahvistavan bändin perintöä hevimusiikille. Silveria tästä närkästyneenä kommentoi Facebookissa, kuinka nykyisestä kokoonpanosta ei ole lujittamaan mitään, mitä kolmen ensimmäisen Korn-levyn aikana saavutettiin.

”Tämä on vain Munkyn paskapuhemainostusta levylle, joka tulee olemaan samaa paskaa, mitä Korn on julkaissut jo vuosia”, Sullivan avautui.

”Heti kun [laulaja] Jonathan Davis lopetti säveltämisen, Kornin musiikki on ollut paskaa. Ja olen varma, että tämä uusin levy tulee olemaan kahta kauheampaa paskaa.”

Silveria on sanonut, että hänen lähtönsä bändistä 2006 oli “nippa nappa tauko” ja järkyttyi, kun ei päässyt takaisin yhtyeeseen vuonna 2013. Hän myös järkyttyi, kun Korn soitti debyyttilevyään keikoilla ilman häntä, ja vaati tästä rahallisia korvauksia.

Silveria on myös valittanut rumpali Ray Luzier grooven puutteesta, lisännyt, ettei Jon Davisilla ole sitä vähääkään ja kertonut palauttavansa bändin grooven, mikäli hän pääsee jälleen puikkoihin.

Näillä tyylikkäillä mielenilmaisuilla Silveriaa tuskin on odotettavissa bändiin jatkossakaan.

Asiasta uutisoi muun muassa Blabbermouth.

Lisää luettavaa