Katsottavaa jouluaatoksi – Ringa Manner tulkitsee Vesalan sanoittamia kappaleita, Pyhimys ja Saimaa esittävät yhteislevynsä

Yle Teema ja Yle Areena näyttää.

Mikäli etsit hyvää musiikkiohjelmaa jouluaatolle, niin nyt yksi sellainen olisi tarjolla. Yle Teema esittää jouluaattona kaksi mielenkiintoista Suuri sinfoninen matka -konserttia. Lisäksi ohjelmat tulevat katsottavaksi Yle Areenaan jouluaattona jo kello 00.01.

Ensimmäisenä televisiosta esitetään Lauri Porran säveltämä Aineen ja ajan messu. Osaa kappaleista tulkitsee Ringa Manner, nämä kappaleet on sanoittanut Vesala. Toisena sanoittajana ja solistina toimii tähtitieteen professori emeritus Esko Valtaoja. Lähetys alkaa jouluaattona 24.12. klo 12.00.

Sen jälkeen samalla kanavalla esitetään Olisinpa täällä -konsertti, jossa Pyhimys ja Saimaa-yhtye soittavat samannimisen albuminsa läpi. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun levy vedetään läpi ison orkesterin ja kuoron voimin. Tämä lähetys alkaa klo 12.54.

Molemmissa teoksissa kapellimestari Dalia Stasevska johtaa Vantaan viihdeorkesteria ja lavalla on lisäksi Vaskivuoren lukion kamarikuoro.

Mikäli et ehdi lineraarisen television pariin, niin Porran messun pariin pääset jouluaattona tästä ja Pyhimystä katselemaan tästä.