Kehuvat Maya Jane Colesin levyä yhdeksi odotetuimmista elektronisen musiikin debyyttialbumeista vuosiin – lunastaako levy odotukset?

24.06.2013

Flow Festivalissakin perjantaina 9. elokuuta esiintyvä Maya Jane Coles lukeutuu klubikentän halutuimpiin esiintyjiin, vaikka house-artistin debyyttialbumi julkaistaan vasta nyt kesällä. Nimekkäitä vieraitakin vilisevä levy on kuitenkin nyt ennakkokuultavissa jo tässä ja nyt, tättärää!

Kuva: Playground Music Oy

Maya Jane Coles on noussut muutamassa vuodessa maailman arvostetuimpien dj-tuottajien joukkoon, vaikkei brittiläis-japanilaista syntyperää oleva artisti ole julkaissut vielä edes debyyttialbumiaan.

Coles on ehtinyt tekemään jo remiksejä muun muassa Massive Attackin ja Gorillazin kaltaisille suuruuksille, mutta heinäkuu tuo viimein tullessaan myös sen debyyttilevyn, joka kantaa nimeä Comfort.

Comfort yhdistelee elektronisen musiikin elementtejä esimerkiksi housesta ja hip hopista dubiin, indieen ja technoon. Kuullaanpa lisäksi albumilla vierailevina solisteina muun muassa triphop-legenda Trickyä sekä Hercules & Love Affairin Kim Ann Foxmania.

Meidän ilomme on kuitenkin tarjota Comfort-albumi kuunneltavaksi kokonaisuudessaan jo näin ennakkoon. Levyn voit kuunnella heti suoraan tuosta alapuolelta. Hyvä!

Lisää luettavaa