Ken on heistä kaunehin? Rock ’n’ Roll Hall of Fame -ehdokkaat julki – mukana Radiohead, Rage Against The Machine, Kate Bush, Judas Priest

Nina Simone, Eurythmics, Dire Straits, The Moody Blues, MC5... Nyt hop hop äänestämään!

05.10.2017

Vuoden 2018 Rock ’n’ Roll Hall of Fame -ehdokkaat on nyt julkistettu. Ehdokkaita on yhteensä 19, joista suurin osa on ollut ehdolla jo aiemminkin.

Ainoat täysin uudet nimet listalla ovat Radiohead ja Rage Against The Machine. Ehdokaslistalle hyväksyttiin vain bändejä, joiden ensimmäinen virallinen musiikkijulkaisu oli vuonna 1992 tai aiemmin, eli vähintään 25 vuotta sitten.

Täysi kandidaattilistaus menee seuraavasti: Radiohead, Rage Against The Machine, Bon Jovi, Depeche Mode, Judas Priest, Kate Bush, The Cars, Dire Straits, Eurythmics, J. Geils Band, LL Cool J, MC5, The Meters, The Moody Blues, Rufus featuring Chaka Khan, Nina Simone, Sister Rosetta Tharpe, Link Wray ja The Zombies.

Tämä äänestys tulee olemaan kuudes kerta, jolloin myös suuri yleisö voi osallistua voittajien äänestykseen. Kuka tahansa voi äänestää Rock Hall -verkkosivuilla 5. joulukuuta mennessä niitä artisteja, jotka itse haluaisi nähdä viiden voittajan joukossa.

Voittajat julkaistaan myöhemmin joulukuussa. Heidät lisätään virallisesti Hall of Fameen ensi vuoden huhtikuussa pidetyssä seremoniassa, joka televisioidaan ja näytetään HBO:lla myöhemmin samana vuonna.

Lisää luettavaa