Kendrick Lamar esitti isoimmat biisinsä Valkoisessa talossa – katso keikka täältä

Obama juhli Yhdysvaltojen itsenäisyyttä ja tyttärensä aikuistumista varsin näyttävästi.

Kendrick Lamar

Vaikka vuodesta on kulunut vasta reilu puolisko, Kendrick Lamarin vuoden voidaan jo tässä kohtaa todeta olevan melkoisen iso. Räppäri on jo muun muassa ehtinyt saamaan lukuisia tunnustuksia musiikistaan ja kahmimaan sylillisen grammy-patsaita.

Tämän viikon maanantaina räppärin vuosi (tai koko ura) sai mahdollisesti vieläkin näyttävämmän käänteen, kun Lamar esiintyi Valkoisessa talossa itse Yhdysvaltain presidentin, ja Kendrick Lamar -faniksi tunnustautuneen Barack Obaman kutsusta. Valkoisessa talossa juhlittiin Yhdysvaltojen itsenäisyyttä sekä Obaman nuoremman tyttären Malian 18-vuotissyntymäpäiviä.

Juhlavieraille esitetty keikka oli noin parinkymmenen minuutin mittainen, ja piti sisällään räppärin isoimpia kappaleita hänen uransa varrelta. Tilaisuudessa kuultiin muun muassa biisit Swimming Pools, A.D.H.D ja Alright.

Kappaleet oli tietenkin sensuroitu Valkoiseen taloon sopiviksi, ja räppäri pyysikin juomaa olematta pilaamatta hänen vibaansa. Koko Lamarin keikka Valkoisessa talossa on katsottavissa tästä:

Kendrick Lamarin lisäksi Valkoisessa talossa esiintyi myös laulaja Janelle Monáe.

Ei hassummat juhlat.