Kent-karaoke tulee, oletko valmis?

27.04.2010

Naapurisopu järkkyy ja parisuhteet repeilevät, kun ruotsalaisyhtyeen biisejä pääsee pian hoilaamaan karaokepeli SingStarissa.

Kuva: Sony

Sony julkaisee levyllisen ruotsalaisbändi Kentin biisejä karaokepeli SingStariin. Kesällä kauppoihin tulevalta SingStar Kent -levyltä löytyvät kaikki yhtyeen olennaiset hitit, kuten Suomen suvessakin useilla festarikeikoilla kaikuneet Dom andra, Om du var här ja 747.

SingStar perustuu siihen, että peli tunnistaa mikrofoniin lauletun äänen korkeuden ja vertaa sitä kappaleen alkuperäiseen lauluun. ”Oikein” lauletusta kappaleesta saa pisteitä ja pääsee pelissä eteenpäin. Äänentunnistuksen tarkkuus vaihtelee valitun vaikeustason mukaan.

Pelin PlayStation 2:lle julkaistavassa versiossa on yhteensä 20 Kentin kappaletta ja PlayStation 3 -versiossa viisi enemmän. Jälkimmäisellä on bonusmateriaalina livetaltiointi viimevuotisen Röd-levyn julkaisukeikalta New Yorkin Bowery Hotelista.

Kent pääsee kovaan seuraan, sillä aiemmin SingStar-versionsa ovat saaneet muun muassa ABBA, Queen ja Take That. Se on ensimmäinen pohjoismainen yhtye, jonka kappaleita julkaistaan SingStarissa omalla äidinkielellä.

Kent Hämeenlinnan Wanaja Festivalilla 24.7.

Lisää luettavaa